Daily Live Stream of Mantra Meditation Dedicated to Navaratri, from October 17th to 25th 2020. DAY 3. Record From 19.10.2020
Subsequent broadcasts will be on Shanti People’s Facebook at 7 P.M. GMT +3
Eastern European Time (EEST) 7 P.M. | India Standard Time (IST) 9.30 P.M.
Brasilia Time (BRT) 1 P.M. | Eastern Standard Time (EST) 11 A.M.

#shantipeople #vocalyoga #Navaratri

NAVARATRI MANTRAS:

Om Hreem Kleem Shreem Chandraghantayai Namaha 0:56

Devi Durga Mantra 04:32
Sarva mangala mangalye
Shive sarvartha sadhake
Saranye Triambike Gauri
Narayani namosthuthe

Mahishasura Mardini 16:05
Ayi girinandini nanditamedini visvavinodini nanda nute ||
Girivaravindhya shirodhinivasini vishnuvilaasini jisnunute ||
Bhagavati he shitikaNthakutumbini bhoorikutumbini bhoorikrute ||
Jaya jaya he mahishaasuramardhini ramyakapardini shailasute

SuravaravarshiNi durdharadharshiNi durmukhamarshiNi harsharate ||
TribhuvanaposhiNi shankaratoshiNi kilbishamoshiNi ghosharate ||
DanujaniroshiNi ditisutaroshiNi durmadashoshiNi sindhusute
Jaya jaya he mahishaasuramardhini ramyakapardini shailasute

Ayi jagadamba madamba kadambavanapriyavaasini haasarate ||
ShikharishiromaNi tungahimaalaya shringanijaalaya madhyagate ||
Madhu madhure madhu kaitabha ganjini
kaitabha bhanjini raasarate ||
Jaya jaya he mahishaasuramardhini ramyakapardini shailasute

Ayi sumanah sumanah sumanah Sumanoharakaantiyute ||
Shrita rajanii rajanii rajanii rajanii rajaniikaravakravrute ||
Sunayanavi bhramara bhramara bhramara
bhramara bhramaraadhipate ||
Jaya jaya he … ||

Follow Shanti People
Website: http://www.shantipeople.com
Facebook: https://www.facebook.com/shantipeople
Instagram: https://www.instagram.com/shantipeople

Follow Vocal Yoga
https://www.facebook.com/VocalYogaShantiPeople
https://t.me/vocalyoga (RU)

Follow Uma Devi
Facebook: https://www.facebook.com/natasha.uma
Instagram: https://www.instagram.com/uma_shanti

source

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here